Carnestoltes ja és aquí!

Enguany a CEIP Punta de n’Amer hem decidit celebrar-ho d’una forma més íntima. El dia ha estat espectacular, la temperatura primaveral i les emocions han anat en augment dia a dia al llarg de la setmana. El grup docent va decidir guardar el secret de què passaria el divendres. Dimarts ens visità el Rei carnestoltes amb un missatge ben clar… les disfresses han de començar!
1r una cosa pels peus, llavors una cosa pel tronc i finalment una cosa pel cap… i el divendres, tot mesclat!

Abans de fer la desfilada a la pista central de l’escola, férem una sessió de maquillatge on entre tots i totes, amb i fora ajuda de patrons donàrem sentit a les disfresses; així com alumnes de 6è ajudaren als més petitons i petitonetes del centre. S’estrenaren en el dia de la pau amb el taller de maquillatge de fantasia. Els agradà tant, que decidiren repetir experiència!

Aquesta diada l’hem valorada com a molt positiva i especial perquè fou molt familiar: ‘La nostra família del matins, amb qui tantes hores, anècdotes i aprenentatges realitzam!’

APABAL 2020

Per fi hem acabat amb el rodatge del Concurs ‘Lights, Camera & Action’. No ha estat tan fàcil com sembla:vent, alumnes, renou, manca de sol,… però ho hem aconseguit! Aquí vos deixam una petita mostra!

Esperam enguany poder guanyar! Let’s cross fingers!
6th Grade

Començam els assatjos pel Concurs ‘Lights, Camera, Action’

Mare meva,la de coses que s’han de tenir presents a l’hora de realitzar una gravació amb qualitat de so i d’imatge. El 1r dia d’assaig ho férem al pati d’infantil i tot semblava anar bé; però ens trobàrem que l’escena fou gravada a contrallum, el que significa que queda massa fosca. Micro sí, micro no? Com ens passam el micròfon perquè no es vegi? Na Diana fa callar a un ca fora voler… li sortí inconscientment!! Ens contà que una altra vegada també estava a l’aula amb un altre grup de 6è fent una gravació i … – Who is wristling?? Stop! i va ser un ocell que semblava estar interessat en la classe!!

Finalment, 6è B ho ha gravat davant del Talaiot que trobam al pinaret del forn de Can Beñó.
Partírem a l’hora de pati per aprofitar la sessió de 45 minuts i només amb aquell momentet… la de coses que passen en el nostre dia a dia:

– Uns cans que ens lladren.
– Els cotxers de cavalls amb picarols.
– Els que tallen la gespa.
– Els camioners.
– Alumnes de la nostra escola que tornen de la biblioteca.
– Per cert… alerta amb els pins… ja hi ha cuques!

Però la sort és que som caparruts/caparrudes i entre tots anàvem trobant solucions als entrebancs i aconseguírem el nostre objectiu… hem editat la gravació… peeeeerò… vist que encara tenim temps volem millorar-la!

Coses a millorar:
– Acabar de pulir algunes pronunciacions.
– Millorar algunes expressions facials.
– Que ens faci sol!!!!!
– Intentar que no apareguin els contenidors de reciclatge, ni carrer… massa afavorit no quedava!

Però pel que fa a la resta…. som uns cracks!