The Planeteers

Començam un any més amb la gran tasca dels nostres planetaris i planetàries. Ja fa tres anys que lluitam per aconseguir que el nostre centre sigui Ecofriendly. Per això feim feina conjunta amb el Capità Planeta i Gaia, l’Esperit de la Terra.

Els alumnes de 3r fins a 6è durant el mes d’octubre han participat d’unes xerrades amb na Júlia Barcons, educadora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Ens ha anat contestant preguntes i a partir de les xerrades tindrem un lligam més proper amb ells, tenim contacte directe en cas de necessitat. Com si tenguéssim accés al telèfon vermell de la Casa Blanca dels Estats Units.

Així doncs quatre alumnes de 6è B han sigut els encarregats de posar en marxa el programa Capità Planeta 2019 – 2020.

Ens han facilitat uns telèfons per si des de casa també necessitàssim ajuda:

Telèfon Incidències: 971812083
Telèfon Voluminosos: 900 104498
Correu Electrònic: mediambient

Punt Verd Mòbil: Delegació de Sa Coma
Dimarts de 10:00 a 14:00

Enquestes Famílies de 6è

Bon dia. Adjuntam l’enllaç de les famílies per fer l’enquesta.

QÜESTIONARI SOBRE NECESSITATS EDUCATIVES I CULTURALS PER A FAMÍLIES (centres educatius)
L’Ajuntament de Sant Llorenç realitza un estudi sobre la situació educativa de la població del municipi, orientat a la fonamentació de les actuacions educatives i culturals. El vostre centre ha estat escollit per participar en aquest estudi. Aquest qüestionari fa referència a un/a sol/a fill/a, si teniu més fills/filles teniu la possibilitat d’emplenar tants de qüestionaris com fills/es, si ho considerau adient.

Aquest qüestionari pretén conèixer les vostres valoracions i opinions sobre les actuacions a aquest àmbit, per la qual cosa demanem la vostra col·laboració.
Per favor, llegiu amb atenció les qüestions i respongueu amb sinceritat. Vos agrairíem que, si és possible, respongueu el qüestionari complet sense interrupcions.
El qüestionari ha de ser respost, al menys, per un dels pares, però en aquells aspectes que ho considereu oportú podeu requerir la informació dles vostres fills.
Les respostes seran tractades de manera estrictament confidencial.

AGRAÏM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ