Ha arribat el moment

Bon dia a tots i a totes,des de CEIP Punta de n’Amer volem agrair-vos tots aquests anys junts i desitjar-vos un cop més, molta de sort a la vostra nova etapa. Recordar-vos que per a qualsevol cosa que necessiteu, estarem al vostre costat donant-vos suport amb el que calgui. Aprofitau per pegar una ullada a tots aquells documents, arxius, informació que tingueu al drive de l’escola i que estigueu interessat en tenir o recuperar, ja que abans d’acabar el mes de juliol el vostre compte de correu corporatiu (ceippuntadenamer.org) serà desactivat.

Atentament,
La vostra escola de primària!

Festa Graduació Generació 2008

19 de juny de 2020, el curs escolar es tanca oficialment per a molts de nins i nines! Ho hem aconseguit, tot i no haver estat gens fàcil per a ningú! Hem superat la prova i ens ha fet ser més forts i estam ja una mica més preparats en el cas que es repetís la situació. També sabem quines coses han funcionat, quines haurien de ser millorades; així com noves a incorporar per facilitar la feina a fer o a entregar. Això no significa que ho tinguem tot controlat; però sí que ens seria més fàcil saber cap a on partir i com donar resposta a mancances d’una forma més ràpida.

L’Estat d’Alarma ens ha privat de moltes coses, però progressivament hem anat guanyant més llibertat i és per això que no podíem tancar l’any fora acomiadar a l’alumnat de 6è. El curs passat, la seva acampada fou passada per aigua i vent; enguany el seu viatge d’estudis (com a tants d’alumnes) fou cancel·lat, no podíem dir adéu telemàticament. No s’ho mereixien! Així que el tutor i tutora, junt amb les ganes de celebració dels infants feren la trobada possible; això i que per sort, són un grup reduït.

6è A començà la seva íntima festa de graduació a les 09:30; Mentre que 6è B la començà a les 11:30. S’ha de dir que fins i tot la pluja volgué acomiadar-se d’ells fent acte de presència. Però fou molt simbòlic, perquè ens recordà que tot i que les coses ens agradaria que anessin d’una altra manera, la nostra actitud és fonamental. Teníem tots tanta il·lusió de retrobar-nos que miràrem al cel, agafàrem atapins i traslladàrem la festa al poliesportiu. Res no aturaria aquell moment. Música, brindis amb copes i nosaltres! No necessitàvem res pus!

Es realitzà la darrera assemblea, hi hagué breus discursos, dinàmiques d’acomiat i entrega de records i diplomes. Es regalà a tot l’alumnat un àlbum de fotos fent un repàs a algunes de les activitats i tallers realitzats al llarg del curs… 5 mesos donaren per a molts de moments; així com d’altres de cursos anteriors. L’àlbum anava acompanyat de la foto de Generació del 2008 i el Diploma de Fi d’Etapa a CEIP Punta de n’Amer.

Com a la família que som i que sempre serem al formar part d’una etapa de la seva vida, no podíem faltar a la cita. Mestres que els han vist créixer des dels 3 anyets, d’altres ja des de la pre-adolescència (moment clau per forjar un vincle efectiu de confiança més “adulta”, secrets, confidències, moments de complicitat) i d’altres on tot i enguany ser el 1r any també han deixat petjada. Cap d’estudis, tutor/tutora i mestres especialistes junt amb mestres de l’Equip de Suport érem allà junts, per ells.

Fins i tot, n’Aina Trias Roca de l’Associació de Professorat d’Anglès de les Illes Balears, quan sapigué de la celebració, volgué aprofitar la conjuntura per fer entrega dels diplomes com a guanyadors del concurs de vídeos ‘Lights Camera Action’ al quedar en standby mesos enrere. En un principi s’havia de fer l’entrega a la VIII APABAL CONVENTION; més tard es tantejava el poder reunir de forma més íntima a l’alumnat i famílies a un petit acte públic a Palma; però finalment vengué ella aprofitant la nostra celebració i com a representant dels distints membres de la directiva.

Compartir moments junts i veure que la gent que t’estima, valora i aprecia és allà amb tu, dona molta força i coratge per sentir-te valorat! Ens ha faltat tenir a la vora a més gent important per a nosaltres, família de sang i d’amistat; així com alumnes que no han pogut venir. Per motius de salut, de feina, viatge,… però sobretot per respecte a la situació que encara vivim, l’acte es feu a porta tancada i petit comitè.

Sabem que éreu amb nosaltres, vos podíem sentir i per això mateix, donar-vos les gràcies a tots i a totes! De fet, es tingué una darrera vídeo conferència amb una alumna que no es trobava a l’illa i pogué participar un poquet de la festa.

Ha arribat el moment de deixar volar els nostres ocellets cap a la seva següent etapa o com més els agradaria a ells:

Heu superat la darrera pantalla! Passau al nivell 3! Sabem que estareu amb bones mans. Continuau com fins ara; però lluitau per aconseguir tot allò que vos proposeu! Sou detectius; no oblideu fer servir el gran poder de l’observació, és una eina molt poderosa i útil. Per a qualsevol cosa, sabeu on trobar-nos i si no … a un clic!

Llibres de Lectura

Molt bon dia a tots i a totes,aquest serà un dels darrers missatges abans de començar oficialment les vacances d’estiu. Recordau que si no heu pensat a recollir els vostres llibres, quaderns, carpetes o bé no heu entregat encara els llibres de lectura (biblioteca, anglès,…) o ordinadors que se vos hagin deixat en préstec. Podeu fer-ho el dia de l’entrega de notes.
Si no ens veiem per l’escola aquests dies,
desitjar-vos MOLT BON ESTIU!

Diana 😘💌

RECOMANACIONS D’ESTIU

Hola classe,

Als google classroom de cada assignatura us hem penjat recomanacions per a treballar aquest estiu.

Una aferrada a tots i totes i bon estiu!

Summer Time

Molt bon dia a tots i a totes 😍,ara ja sí que sí que està arribant el moment de dir adéu. Ens queden uns dies encara per endavant i ara fa un any seria setmana de platja, tallers, assajos, música, jocs, ….

Així que aprofito per acomidar-me fins al curs vinent si no ens topam per l’escola aquests dies. Donar-vos l’enhorabona per la gran feina feta, per l’esforç realitzat, per les energies invertides; però sobretot per la força de voluntat demostrada, no era fàcil!
Aquest missatge va per a tots vosaltres, famílies, alumnes, mestres de suport, … Per a tots i totes que heu fet possible aquest treball en equip. Tots teníem un mateix objectiu… Treballar pel bé dels nostres alumnes, de vosaltres!

Podeu fer una gran respirada, ben sentida perquè ho heu aconseguit! Ja està! Congrats! I’m super proud of you all and I really appreciate your effort! That means a lot to me. Enjoy your summer time as much as possible, relax, have fun, please disconnect all the electronic appliances, I’ll do it for sure as soon as I can 🤗.

My best wishes,
now and always,
Encara a un clic!
Diana 😘💌

TUTORIES 6èA – FINAL DE CURS – RECOLLIDA DE MATERIAL

Hola classe!

Seguint les darreres instruccions que hem rebut s’ha decidit organitzar tutories d’orientació i acompanyament emocional.

Per tant l’organització quedarà de la següent manera:

HORARIS DE TUTORIA DE 6è:

Dijous dia 11 de juny i dimarts 16 de juny

  • Torn del grup 1 de cada nivell de 9:30 a 11h.

  • Torn del grup 2 de cada nivell de 11:30 a 13h

GRUPS I HORARIS:

Cada tutor/a ha dividit el grup propi en subgrup 1 i subgrup 2.

Dijous 11 i dimarts 16 de 9:30h a 11:00h

  • GRUP 1:Tomàs A., Lucía de J., Marcos D., Toni F., Katarina L., Hannah LL., Elsa N., Noemí N., Marc S., Bàrbara V.

Dijous 11 i dimarts 16 de 11:30h a 13:00h

  • GRUP 2: Xiao Xian C., Ana de los R., David E., Cristina L., Valentina LL., Iker M., Llucia N., Salvador N., Marc P., Xiao Ting W.

FINAL DE CURS 6è / ACOMIADAMENT:

  • Tot el grup de 6èA divendres dia 19 de juny de 9:30 a 11h.

RECOLLIDA DE MATERIAL:

S’aprofiten les sessions de tutoria per a que els infants puguin agafar les seves coses del centre i portar-les a casa.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

L’alumnat que vengui al centre haurà de respectar les mesures de protecció. A l’entrada del centre es desinfectaran les mans amb gel hidroalcohòlic i les sabates així com els indicarà el/la mestre/a que hi trobaran. TOTS hauran de venir amb calcetins posats ja que no podran entrar a les aules amb sabates.

Pel moment de LA SORTIDA, les famílies esperaran fora del recinte escolar. Els mestres acompanyaran els infants fins a la porta de sortida.

Una abraçada!

HORARI MINI TUTORIES 6èB A L’ESCOLA

Aquest retorn presencial serà per fer un acompanyament tutorial i emocional a l’alumnat. Aprofitau perquè els infants s’emportin les seves coses. Recordeu que l’assistència en aquestes tutories no és obligatòria per part de l’alumnat, però si és obligatori retornar els llibres de lectura.
Avisau i controleu tot aquell material que s’ha de retornar al centre (llibres, ordinadors…) i portar-ne un control de qui ho retorna.

DIJOUS 11 JUNY 9:30 A 11HJonathan B, Cristian C, Adrià C, Izan C, Ismael G, Maria Garcia, Maria González, Erik L, Sofia L
DIJOUS 11 JUNY 11:30 A 13H

Paula M, Patricia M, Yanira N, Llucia N, Carme P, Antonia P, Asier R, Laia V, Adrián V.
DIMARTS 16 JUNY 9:30 A 11H
Paula M, Patricia M, Yanira N, Llucia N, Carme P, Antonia P, Asier R, Laia V, Adrián V.
DIMARTS 16 JUNY 11:30 A 13H
Jonathan B, Cristian C, Adrià C, Izan C, Ismael G, Maria Garcia, Maria González, Erik L, Sofia L

DIVENDRES 19 DE JUNY DESPEDIDA
9:30H A 11H
Jonathan B, Adrián V, Cristian C, Laia V, Adrià C, Asier R, Izan C, Antonia P, Maria Garcia.
11:30H A 13H

Carme P, Ismael G, Llucia N, Maria González, Yanira N, Erik L, Patricia M, Paula M, Sofia L.

Libre de virus. www.avg.com

Comunicat Anglès

Molt bon dia a tots i a totes 🤗,

Això ja s’acaba i aviat començarà l’estiu! 🍉🍒🏖

Ha acabat oficialment el període d’entrega de tasques; tot i així podreu trobar els darrers conceptes que consider important continuar practicant abans de tancar el curs escolar 2019 – 2020.

Aquesta setmana la podeu fer servir per anar acabant tranquil·lament tasques d’altres assignatures o pegar una ullada a la pàgina d’anglès i practicar els distints conceptes de vocabulari i gramàtica presentats fins ara. Tal volta sigui interessant clicar damunt els cursos de 3r fins a 6è i veure com de bé heu assolit els continguts al llarg de tota primària.

Donada la realitat d’aquests darrers mesos és molt recomanable que continueu fent feina en aquesta assignatura durant els mesos d’estiu; així com familiaritzar-vos amb l’ús de distintes apps/webs i programari. La competència digital en el vostre cas serà clau d’ara en endavant.

Si estau interessats/interessades en tenir una informació més acurada de les tasques realitzades i els seus resultats, dubtes que encara tingueu podeu posar-vos en contacte amb mi.

Aquesta setmana tornarà a estar oberta l’aula virtual on m’hi podreu trobar si hi ha algú de vosaltres que tengui dubtes o senzillament vulgui entrar a saludar.

Visitar aula d’Anglès:
Dilluns de 13 a 13:45

Propostes de la Setmana del 8 al 12 de juny

Recordau…

soc a un clic,
per a qualsevol cosa podeu enviar-me un correu electrònic, un missatge via telegram o visitar l’aula virtual.

Diana 😘💌

FOTOGRAFIA: REFLEXE

Hola a tots i totes,

Les fotografies que estau creat al taller estan quedant molt bé. Gràcies per la tasca que estau fent.

Aquesta setmana el repte que vos propós es fer una fotografia d’un objecte,animal o persona amb reflexe.

https://youtu.be/wkfY4c5M8FY

Una abraçada,
Xisca.