Tasques Anglès

Molt bon dia 😍,
Juny ja és aquí! Això significa que estam a les portes de tancar aquest curs escolar 2019 – 2020 oficialment. Com cada any és una mescla de sentiments oposats… alegria per poder gaudir de les vacances d’estiu i tristor perquè enguany no ens haurem pogut acomiadar com sempre ho solem fer de les nostres amistats, tutors/tutores i mestres. Les abraçades i besades hauran d’esperar!

Recordau que la vostra actitud, predisposició, autonomia, feedback i comunicació ha estat clau per els mestres poder realitzar un seguiment més real dels resultats obtinguts durant aquests mesos. Així que si hi ha algú que considera que vists els resultats obtinguts hauria de repetir alguna activitat, o si es descuidà d’enviar alguna de les obligatòries… seria recomanable aquest darrer esforç.

Com sempre, és recomanable abans de realitzar les tasques per entregar, practicar les d’entrenament.

Aquesta setmana tornarà a estar oberta l’aula virtual on m’hi podreu trobar, si hi ha algú de vosaltres que tengui dubtes o senzillament vulgui entrar a saludar.

Visitar aula d’Anglès:
Dilluns de 13 a 13:45

Setmana 01 – 05 de Juny:
TASQUES D’ANGLÈS

Recordau…
soc a un clic,
per a qualsevol cosa podeu enviar-me un correu electrònic, un missatge via telegram o visitar l’aula virtual.

Diana 😘💌